F MOTIVAČNÝ ŠKOLSKÝ DIÁR 2024/2025 OD I CAN ACADEMY - Aďulik Sun

MOTIVAČNÝ ŠKOLSKÝ DIÁR 2024/2025 OD I CAN ACADEMY

Ahojte :)


Po dosť dlhej dobe tu máme článok o školskom diari I can academy a síce ja nechodím do školy, no moja sestra áno (je učiteľka). A teda toto bude jej jeden z darčekov na narodeniny. Jedná sa opäť o motivačný diár, ktorý je vhodný nie iba pre učiteľov, ale hlavne žiakov a študentov. Ja som si vždy na diároch potrpela, takže ideme na autentickú recenziu... 



ČO NÁJDETE V ŠKOLSKOM DIÁRI 2024/2025? 


V diári nájdete každodennú motiváciu pre svoj sebarozvoj, povzbudenie a taktiež pre budovanie kvalitných vzťahov. Okrem toho tu nájdete rôzne ťaháky - chemická tabuľka, malá násobilka či rôzne vzorce. 

Diár začína obsahom, kde si môžete priamo odškrtnúť či ste splnili úlohy alebo nie. V diári je samozrejme veľa motivačných článkov a v podstate sú rozdelené na pod témy, ktoré spadajú pod ich hlavné heslo a to "Buď sám sebou". Ja by som možno zvolila iné heslo, keďže toto mi príde potom ako pre chalanov diár, ale tak nevadí. To je iba detail, ktorý je v podstate nepodstatný. 

Následne tam nájdete priestor, kde vám je vysvetlené ako diár funguje a kde čo nájdete. To využijete hlavne, ak máte takýto diár prvýkrát. Potom sa ide už na kreativitu a narazíte na dvojstranu, kde si môžete spraviť svoj zoznam či nástenku vízii. Nechýbajú tu ani ročné plánovače, či zoznam prázdnin, veď to zaujíma hlavne každého študenta. A potom vždy mesiac začína mesačným plánovačom. Pre mňa je toto celkom praktické a využívam to na plánovanie napríklad článkov či lekárov. 

Potom je už konkrétna téma na konkrétny mesiac. Diár je prepletaný afirmáciámi. Vždy na jeden deň máte približne 5 riadkov a pomerne úzky priestor na písanie. Ja si neviem predstaviť, že by som si tam napísala napríklad všetky termíny na písomky, prípadne témy k písomkám. Vždy na konci týždňa máte priestor na zhodnotenie týždňa a odpovedanie na otázky čo vám spravilo radosť a podobne. No a na konci mesiaca máte teda zhrnutie mesiaca a mesačné ciele. Samozrejme nechýbajú ani týždenné ciele. 

V diári nechýbajú samozrejme ani klasické veci ako označenie sviatkov, meniny. Oceňujem, že je diár v slovenčine. Na záver nájdete kartičky pre ciele a nálepky do diára. Taktiež je tu priestor na rozvrh. 

Ak vás diár zaujal, tak ho nájdete TU - Školský motivačný diár I can academy




AKO DIÁR VYZERÁ A KOĽKO STOJÍ? AKÝ MÁM NÁZOR NA DIÁR? 


Diár má mäkkú väzbu a je vo formáte menšieho zošita (no nie úplne slovník). Stojí cca 15 euro. Venuje sa niekoľkým oblastiam života a naozaj je podľa mňa taký komplexný. Zovňajšok je v jemonom dizajne, ktorý je neutrálny a hodí sa pre ženy ako mužov. Za mňa je to dosť praktická veľkosť, keďže sa zmestí do kabelky aj batohu. Je pravda, že mäkká verzia môže byť menej odolná, ale teda je to taký tvrdý papier (ale nie dosky). 

Môj názor je teda pozitívny - je za mňa praktický, ale tým, že nie som už študentom, tak sa pozerám na to trošku inak. Ja mám rada motivačné diáre. Jediné mínus, ktoré tam vidím, tak je denný priestor na zapisovanie termínov, skúšok či tém na skúšok. Alebo teda aj iných stretnutí. Chápem, že nechceli spraviť veľkú verziu diára, ale stále je to diár. Ale inak mu nemám čo vytknúť. Mám pocit, že tie ťaháky sa tiež zlepšili a sú tam naozaj ťaháky a nie iba nejaké vzorce. Tým, že sa jedná o motivačný diár, tak diár je skôr pre starších žiakov až študentov na strednej či vysokej škole. 







Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať či sa vám diár páči a či premýšľate nad kúpou? Používate diár? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára