F KOZMETIKA IBA PRE MAMIČKY A DETI, ALEBO ŽEBY NIE? - Aďulik Sun

KOZMETIKA IBA PRE MAMIČKY A DETI, ALEBO ŽEBY NIE?

 Ahojte :)


Poznáte značku Biolane? Ja som na ňu narazila náhodou cez jednu blogerku, ktorá dávala tipy na túto kozmetiku. Samozrejme, to by som nebola ja, keby sa nenachám ovplyvniť a teda som objednala si niečo do mojej zbierky produktov. Pozrela som si ich stránku, ktorá je veľmi prehľadná a samozrejme teda aj nejaké tie informácie o danej kozmetike som tu našla. V podstate by sa dalo povedať, že sa špecializujú na mamičky a deti. Ale to neznamená, že si tieto produkty môže kúpiť iba mamina. Ja nemám deti, no nemala som problém si vybrať. Dnes vám ukážem, čo som si vybrala JA. 




KRÉM PROTI STRIÁM S ARGANOVÝM OLEJOM 


Krém proti striám od značky Biolane s arganovým olejom vo veľkosti 200ml za necelých 17 euro môže na prvý pohľad odstrašiť človeka, keďže tá cena sa zdá byť pomerne vysoká. Ale opak je pravdou. Teda áno, cena je vyššia, ale produkt je naozaj kvalitný. A tento by som vám chcela aj odporučiť. 

Jeho konzistencia je skôr redšia, ale aplikácia je veľmi príjemná - nesteká po tele a dobre sa vstrebáva. Okrem toho jemne vonia, ale nie je to výrazná vôňa. Myslím si, že by to bolo vhodné aj na citlivú pokožku. Obsahuje arganový olej, čo zabezpečuje hydratáciu pokožky.

Hneď chcem zároveň aj povedať, že žiadny krém ani mlieko vám nedokáže odstrániť strie. Áno, dokáže ich zjemniť, ale nie odstrániť - ak už vznikli. Krémy a mlieka by som používala ako prevenciu napríklad práve v tehotenstve alebo pri výkyvoch váhy. Ale teda na ostránenie strii sú už zákroky. 

Ja mám skúsenosť takú, že tento krém, resp. mlieko krásne zhydratovalo pokožku, strie som mala jemnejšie na dotyk. Netvoril sa žiadny mastný či lepkavý film na pokožke. Okrem toho aplikácia bola jednoduchá a rýchla. Dobre sa s ním masírovala aj pokožka. 

                              


OPAĽOVACÍ KRÉM PRE DETI A NAJMENŠÍCH 


Opaľovací krém pre bábätká a deti vo veľkosti 125 ml za 17 euro. To, že SPFko býva drahšie to viem, ale tu ma tá cena celkom prekvapila. Nebudem klamať. Z toho dôvodu som od toho očakávala veľmi veľa, keďže pre deti len to najlepšie a teda aj moje nároky boli väčšie. Ale tento produkt ma sklamal a už ho nemám ani u seba. 

Tento produkt je teda vodeodolný a šetrný k oceánom. Taktiež má SPF50, čo je ideál nie len pre deti, ale aj dospelých. Konzistencia produktu bola veľmi riedká a taká miestami ako piesková (boli tam kúsočky niečoho, čo neviem čo bolo). Možno som mala zlý produkt, neviem. Reakcia na pokožke nebola zlá, avšak sa to natieralo veľmi nerovnomerne (kvôli tým kúskom) a pomaly sa to vstrebávalo. Navyše sa tvoril dosť lepkavý film na pokožke. Ja som neskôr začala používať priamo iba na telo, ale teda nepomohlo to. Mala som pocit, že sa potím pod tým krémom a bola som oveľa viac mastná ako spotená. Takže za mňa toto nie... pre deti neviem, ale teda hodnotím ako pre dospelého človeka. Nechcem tým povedať, že produkt je zlý, mne jednoducho nesadol. 



DETSKÝ HYDRATAČNÝ ORGANICKÝ KRÉM OD ZNAČKY BIOLANE 


Tento krém je za mňa super. Je v cene 7 euro za 100ml, ale vydrží vám pomerne dlho. Ja mám suchšiu pleť a teda nemám problém s tým, že by som bola málo hydratovaná. Práve naopak. Za mňa je to super na tvár, ale aj na krk či dekolt. Okrem toho krásne hydratuje, pleť je po ňom jemná a príjemná na dotyk. Moju suchšiu pleť vyživý a pôsobí viac tak živo. Okrem toho teda neštípe a mne osobne nerobil žiadne reakcie na pleti. Netvorí mastný finiš a vstrebáva sa pomerne rýchlo. Ja som ho používala pravidelne a po mesiaci a pol som ho minula. Takže aj výdrž za mňa dobrá. 

Zloženie tohto krému je 99% prírodného charakteru a obsahuje pridané aloe vera. Vonia po kvetinách, ale veľmi jemne. Dokonca aj obal obsahuje 34% recyklovateľného materiálu. Mne tento produkt sadol a ak vás zaujíma viac, určite sa pozrite na ich stránku, kde nájdete viac info o produktoch. 



DETSKÉ HYDRATAČNÉ, VÝŽIVNÉ TELOVÉ MLIEKO OD ZNAČKY BIOLANE


Toto telové mlieko mi prišlo zničené, keďže pumpička bola pokazená, doslova zlomená. Áno, dalo sa to reklamovať, ale ja som bola k tomu lenivá, keďže mali na stránke napísané, že neotvorené balenia a teda nechcela som sa s nimi naťahovať. Nevedela som aká bude ich reakcia. 

Každopádne, mlieko stojí 14 euro a je vo veľkosti 350ml. Ja som vyskúšala iba raz, keďže pumpičku som mala zlomenú a teda aplikácia bola náročná. Mlieko bolo skutočne husté, avšak dobre sa vstrebávalo. Mňa zaujalo to, že až 98% zloženia je prírodného charakteru, obohatený je o bambucké maslo a glycerín. Ale teda neskúšala som nejako viac, keďže ten produkt som nedokázala z tade dostať von bez tej pumpičky. Nevadí, možno nabudúce... lebo ma celkom mrzí, že práve tento produkt dopadol takto. Za to nemôže podľa mňa ani eshop ako kuriér, ale tak nevadí. to už nezistíme. Nedávam to za vinu nikomu. Ja sa k tomu vrátim a vyskúšam znovu. 



Za mňa táto kozmetika nie je iba pre mamičky a videla som viaceré blogerky, ktoré túto kozmetiku skúšajú a používajú. Mne sadla a budem skúšať ďalšie produkty. Áno, niektoré mi nesadli, ale to v žiadnej značke nemám 100% zhodu. Takže nezavrhujem a vrátim sa k nej... Dúfam, že sa vám dnešný článok s malými recenziami páčil. Do komentára mi môžete napísať či ste tieto produkty skúšali a ak áno, tak ako ste boli spokojné? Zaujali vás? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára